Milli maçın ardından

Milli maçın ardından
İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Hamren:- "Maçı kaybetmekten dolayı tabii ki üzgünüz ama kendi takımım adına artıların olduğunu düşünüyorum"

ANTALYA (AA) - İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye'ye 2-1 yenilmeleriyle ilgili "Maçı kaybetmekten dolayı tabii ki üzgünüz ama kendi takımım adına artıların olduğunu düşünüyorum." dedi.
Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Hamren, oldukça güzel bir maç oynandığını belirterek, taraftarlar ve atmosfer açısından bir turnuva müsabakası gibi olduğunu anlattı.
Takım halinde iyi savunma yaptıklarını belirten Hamren, şunları kaydetti:"Maçı kaybetmekten dolayı tabii ki üzgünüz ama kendi takımım adına artıların olduğunu düşünüyorum. Hücumda Türkiye'den daha fazla pozisyona girdik. Ancak, üçüncü bölgede çok top kaybettik ve bizim açımızdan bir olumsuzluk diyebiliriz. Maçtan önce Türkiye'nin topa daha fazla sahip olmasını bekliyorduk. Zaten oyun bu şekilde gelişti. Türkiye takımımızdan daha fazla topa sahipti."
Türkiye'ye gelmeyen Zlatan İbrahimovic'in eksikliğinin hissedilip hissedilmediği yönündeki soru üzerine Hamren, İbrahimovic'in dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu vurgulayarak, "Özellikle üçüncü bölgede topa hakim olmamız açısından bize çok faydalı olan bir oyuncu. Zlatan'ın yokluğunu hissettik ama bu maça girmeden önce oynamayacağını bildiğimiz için onu çok düşünemedik. Bugün oyuncularımın performansından gayet memnunum." diye konuştu.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası basın toplantısına katılmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.