Milli maçlar hangi tarihte oynanacak?

Milli maçlar hangi tarihte oynanacak?
Milli takımımız, EURO 2024 elemelerinde başarı elde ederek Almanya'da düzenlenecek turnuvaya katılma hakkını kazandı. milli takım hazırlık maçını Almanya ile yapacak. İşte milli maçların oynanacağı tarihler...

Türkiye, D grubundaki son maçında Letonya'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini korudu ve EURO 2024'e katılma hakkını elde eden 7. takım oldu.

Milli takımın önündeki hazırlık maçı Almanya ile 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.45'te oynanacak. Bu maç TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca, Türkiye'nin EURO 2024 Eleme Grubu'ndaki son maçı Galler ile 21 Kasım Salı günü TSİ 22.45'te gerçekleşecek. Maç yine TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2024 Eleme Grubu D puan durumu şu şekilde:

Türkiye - 16 puan

Galler - 10 puan

Hırvatistan - 10 puan

Ermenistan - 7 puan

Letonya - 3 puan

Türkiye, Almanya, Belçika, Fransa, Portekiz, İskoçya ve İspanya'nın ardından EURO 2024'e katılmayı garantileyen 7. takım oldu.

Milli takımın başarısıyla birlikte heyecanla beklenen EURO 2024, Türkiye'nin mücadelelerini Almanya'da izleyiciyle buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.