Milli Sporcu Sıla Survivor Yolunda

Milli Sporcu Sıla Survivor Yolunda
Milli tekvandocu Sıla Rümeysa Ölçek, merakla beklenen Survivor Türkiye - Yunanistan’a aday oldu. Ölçek, Survivor’da yarışmak için desteklerinizi bekliyor.

Selçuk Üniversitesi mezunu olup, iş hayatına Konya'da devam eden milli sporcu, Survivor yarışmacısı olma yolunda... Karakteri, duruşu ve sporcu kimliğiyle Türkiye’ye örnek olmak isteyen Sıla Rümeysa Ölçek, Survivor Türkiye- Yunanistan yarışmasına aday oldu. 2 Şubat’ta başlayacak olan Survivor’a aday olan Ölçek, Survivor’ın ikinci kadın şampiyonu olmayı hedefliyor.

Mili tekvandocu olan Sıla’nın Türkiye ve uluslararası platformlarda şampiyonlukları bulunuyor. basketbol, atletizm, yüzme gibi branşlarda da iddiasını koruyan Ölçek, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu ve yüksek lisansına yine aynı üniversitede devam ediyor.

SPORCU KİŞİLİĞİMLE ÖRNEK OLACAĞIM

Survivor’ın bir mücadele alan olduğunu belirten Ölçek ruhunun bu mücadeleye çok yatkın olduğunu söyledi. Ölçek, “ Bence Survivor gerçek hayatın ekrana yansıtılmış hali. Gerçek hayatta ne varsa Survivor’da da o var. Duruşum ve karakterimle tüm Türkiye’ye örnek olmak için Survivor’a katılmaya karar verdim.  Elemeler güzel geçti. Zorlu süreçler oldu. Önüne çok engeller çıkıyor ama önemli olan senin pes etmemen. Mücadele ruhu zaten Survivor elemelerinde başlıyor. Acun Medya Ekibi bu konuda çok profesyonel her ince detaya dikkat ediyorlar. Çok titiz bir eleme oldu. Mülakat, parkur testi yapıldı. En son Acun Ilıcalı’yla görüştük. Şuanda 2019 Survivor Türkiye- Yunanistan adayıyım. Sonuçlar halkın oylarıyla belli olacak ve desteklerinizi bekliyorum. Youtube’da acun.com’un sayfasında yer alan videoma beğeni yaparak beni destekleyebilirsiniz” dedi.

SURVİVOR’A TAM ANLAMIYLA HAZIRIM

Ölçek psikolojik dayanıklılığın Survivor’da çok önemli olduğunu ve hem psikolojik hem fizyolojik olarak kendini Survivor’a hazır hissettiğini belirtti. Ölçek, “ Survivor’a gitme amacım duruşumla, karakterimle, sporcu kişiliğimle örnek olmak. Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanı benim için çok önemli ve bunu göstermek istiyorum. Başarıyı elde ederken birilerinin ayağını kaydırarak, ya da birilerini araya sokarak değil de kendi gücünle yapabileceğini kanıtlayacağım. Şimdiye kadar tek bir kadın şampiyon çıktı bunun da tesadüf olmadığını tüm Türkiye’ye göstereceğim. Kadın survivor şampiyonu olacağıma her zaman inandım bunu da 2019 Survivor’da taçlandırmak istiyorum. Survivor’da beni zorlayacak herhangi bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Parkurlarda da iyiyim, patlayıcı kuvvetim çok iyi, atışlarıma da güveniyorum. Başvurduğumda son noktaya kadar kimseye bir şey söylemedim. Elemeleri geçtikten sonra duyurdum ve olumlu tepkiler aldım. Birçok kişiden destek mesajları alıyorum. Bu aşamada yanımda olan ve beni yetiştiren Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Selma Karacan hocama çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Ebrar Küçükakın

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.