Milli Tekvandoculardan "evde Kal Ama Hareketsiz Kalma" Çağrısı

Milli Tekvandoculardan "evde Kal Ama Hareketsiz Kalma" Çağrısı
ANKARA (AA) - Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve milli tekvandocular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı hazırladıkları...

ANKARA (AA) - Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve milli tekvandocular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı hazırladıkları videolarla "evde kal ama harekesiz kalma" çağrısında bulundu.

Başkan Şahin, dünyanın salgın nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Koronavirüs sebebiyle bütün dünya karantina altında. Devletimiz de bu zor süreci atlatmak için var gücüyle çalışıyor. Bizler de hem kendimizin sağlığı hem de toplumun sağlığı için evde kalarak bu sürece destek vermeliyiz. Özellikle evde sporumuzu yapıp, sporun yanında kitap okuyarak kültür ve sanat faaliyeleri, bilhassa müzikle uğraşarak bu zamanı verimli bir şekilde kullanmalıyız. Evde kal, sağlıkla kal Türkiye." ifadelerini kullandı.

Milli sporcular Emre Kutalmış Ateşli, Nafia Kuş, Hatice Kübra İlgün ve Rukiye Yıldırım ile Tekvando Erkek Milli Takımı Teknik Direktörü Servet Tazegül de videolu mesajlarında "evde kal ama hareketsiz kalma" çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.