A Milliler, Cebelitarık maçı için İspanya'ya gitti

A Milliler, Cebelitarık maçı için İspanya'ya gitti
Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'nın da yer aldığı A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri G Grubu beşinci maçında karşı karşıya geleceği Cebelitarık karşılaşması için yaptığı antrenmanın ardından İspanya'ya gitti

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri G Grubu beşinci maçında karşı karşıya geleceği Cebelitarık karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Halil Dervişoğlu kampa katılarak idmanda yer aldı.

Dünya Kupası Elemeleri G grubu dördüncü maçında Karadağ ile 2-2 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, beşinci maçında 4 Eylül'de deplasmanda oynayacağı Cebelitarık müsabakası hazırlıklarına başladı. Karadağ maçında ilk 11'de başlayan oyuncular salonda fizyoterapist eşliğinde yenileme antrenmanı yaparken, diğer grup ise sahada çalıştı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenman çift kale maçla sona erdi.

Halil Dervişoğlu da kampa katılarak idmanda yer aldı.

Millilerin antrenmanını TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ve A Milli Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da izledi.

abdulkerim-bardakci.jpg

Milliler, Cebelitarık'a gitti

Milliler, Cebelitarık'a gitti

62c087ea8b944ab2ab851fca80406c26.jpg

İSPANYA'YA GİTTİ

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 4 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Cebelitarık ile karşılaşacağı maç için İspanya'ya gitti.

A Milli Futbol Takımı, Cebelitarık ile 4 Eylül Cumartesi günü oynayacağı maç için İspanya'ya hareket etti. Özel uçak ile saat 15.00'te İstanbul Havalimanı'ndan İspanya'nın Malaga kentine hareket eden olan milli takım daha sonra karayoluyla Cadiz'de konaklayacağı otele geçecek.

Milliler, Cebelitarık'a gitti

 

Milliler, Cebelitarık'a gitti

 

Milliler, Cebelitarık'a gitti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.