Minibüsçüler Odasında Karabacak güven tazeledi

Minibüsçüler Odasında Karabacak güven tazeledi
Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odasının seçimli genel kurulu geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odasının seçimli genel kurulu geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerin sonucunda Odanın mevcut Başkanı Muharrem Karabacak 448 oy alarak yeniden başkan seçildi. Oylama öncesi kürsüye gelerek bir konuşma yapan Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak şunları söyledi: “Çocukluk yıllarımdan itibaren Odamızın her bir kademesinde görev yapma bahtiyarlığına eriştim. Bu Odanın ve böylesine eşsiz ve seçkin Üyelerden oluşan hazirunun neferliğini yapmaktan dolayı her daim gurur ve onur duydum. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde Esnafımızın aleyhine hiç bir karar aldırmamakla birlikte, emsal ve örnek kararların çıkmasını sağlayarak takip edilen ve parmakla gösterilen İl ve Oda olduk.

Konya Ulaşımı Güvenli Ellerde sloganıyla minibüsçülüğümüzle ,’Çocuklarımız bizimle güvende’ sloganıyla servisçiliğimizle her zaman gurur duyduk, kamuoyunun takdirini aldık. Şehrimizde sorunsuz ve kaliteli ulaşım hizmetini ifa eden Konya kalkmadan kalkan, yatmadan yatmayan cefakar ve vefakar esnafımıza, kıymetli şoförlerimize çok teşekkür ediyor, birlikte yol yürüdüğümüz durak başkanlarımıza, servis temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum. Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odamız şu an Türkiye genelinde faaliyet gösteren Minibüsçü ve Servisçi Esnafımızın umudu noktasındadır. Bugün buradan alacağımız Emanet bir Fatiha, bir başlangıca Bismillah olacak. Bugün burada vereceğiniz bir oy aslında yukarılara hepinizin ayrı ayrı bir mesajı olacak. Bugün gözler bu salonda, Türkiye buradan çıkacak mesajlara odaklanacak. Hak edene Hakkını Hak’tan ötürü vermek lazım.” Konuşma ve faaliyet raporlarının okunup, müzakere edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimlerin sonunda mevcut Başkan Muharrem Karabacak 448 oy alarak yeniden Başkan seçildi.

karabacak-1.jpg

karabacak-2.jpg

karabacak-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.