Minibüste sucuk yıkayan şahıslar hakkında savcılık soruşturması başlatıldı

Minibüste sucuk yıkayan şahıslar hakkında savcılık soruşturması başlatıldı
Bursa'da bir benzin istasyonunda içi sucuk dolu kamyoneti ve içindeki etiketsiz sucukları tazyikli su ile yıkarken görüntülenen 2 şahıs hakkında savcılık tahkikat başlattı.

Bursa'da bir benzin istasyonunda içi sucuk dolu kamyoneti ve içindeki etiketsiz sucukları tazyikli su ile yıkarken kayıt altına alınan 2 şahıs hakkında savcılık tahkikat başlattı. Jandarma ekipleri 70 kilo sucuğa el koydu.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı İstanbul Yolu Kurtul Mahallesindeki bir benzin istasyonunda 2 kişinin panelvan minibüsün içerisindeki sucukları tazyikli su makinasıyla yıkadığını fark eden bir şahıs o anları kayıt altına aldı. Görüntüler sosyal medyada, paylaşılınca Bursa İl Tarım Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri düğmeye bastı.

iha-20240106aw114131-6.jpg

Görüntülerdeki benzin istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarından sucukların yıkandığı panelvan minibüsün 16 AEV 265 plakalı olduğunu tespit eden jandarma ekipleri araç sahibi İ.Y.(48) isimli kadına ulaştı. İ.Y." nin aracı eşi Hüseyin Y. (55) ile Fatih M.(35)' arabayı aldıklarını arabanın eşinde olduğunu söylemesi üzerine jandarma ekipleri kısa zamanada 2 şahsı yakaladı. İnsan sağlığını tehlikeye atacak şekilde sucuk yıkama yaptıkları anlaşılan 2 şahıs ile birlikte sucukların halen içerisinde olduğu panelvan minibüs jandarma karakoluna el koyulmak üzere götürüldü. 70 kilo sucuğun Bursa Tarım İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edeceği açıklandı.

İfade vermesi için Jandarma karakoluna getirilen şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığı kapsamından tahkikat başlatıldığı açıklandı. Şahıslara Türk Ceza Kanunu'nun 186. maddesi uyarınca işlem yapılacağı kaydedildi. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin de sucukların etiketsiz olması nedeniyle idari para cezası uygulayacağı belirtildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.