Minik aşçılar işbaşında

Minik aşçılar işbaşında
Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü'ndeki çocuklar Mutfak Sanatları Merkezi'ni ziyaret etti.

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, bünyesinde eğitim verdiği çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra meslekleri tanımaları için de çeşitli aktiviteler düzenliyor. Bu kapsamda Mutfak Sanatları Merkezi'ni ziyaret eden minik öğrenciler, mutfağa girerek aşçılık mesleğini deneyimledi.

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü ana sınıfı çatısı altında bulunan minikler, bir yandan fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlanması adına eğitim alırken, diğer yandan da meslek gruplarını yerinde inceleme fırsatı yakalıyor.

Bu kapsamda, Düzce'nin gastronomi kenti olma yolunda büyük bir adım olarak şehre kazandırılan Mutfak Sanatları Merkezi'ni ziyaret eden minik öğrenciler, mutfağa girerek aşçı önlüklerini giydi. MSM'nin uzman aşçıları ile bir araya gelen minikler, hamur yoğurmadan kahvaltı tabağı hazırlamaya kadar birçok konuyu uygulamalı olarak yerinde gördü.

MSM mutfakta keyifli ve eğlenceli zaman geçiren Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı menülerin lezzeti ise parmak ısırttı.

Minik aşçılar işbaşında

Minik aşçılar işbaşında

Minik aşçılar işbaşında

Minik aşçılar işbaşında

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.