Miras nedeniyle husumeti vardı: Kardeşini tüfekle öldürdü

Miras nedeniyle husumeti vardı: Kardeşini tüfekle öldürdü
Yalova'da kardeşini av tüfeğiyle vurup kaçtığı iddia edilen şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Yalova'nın Esadiye köyünde miras kavgası nedeniyle kardeşini av tüfeğiyle vurarak öldüren M.Z. kaçarken, jandarma ekipleri zanlının yakalanması için operasyon başlattı.

İHA'nın haberine göre; Yalova'da kardeşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra kaçtığı öne sürülen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

aw501949-01.jpg

Merkeze bağlı Esadiye köyünde M.Z. (49), miras anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu kardeşi Hızır Zeytin'in (45) evinin önüne geldi.

İnşaat işiyle uğraşan evli ve 3 çocuk babası Hızır Zeytin, işe gitmek üzere otomobiline bindiği sırada M.Z, tarafından av tüfeğiyle ateş edildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Hızır Zeytin'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

aw501949-08.jpg

aw501949-03.jpg

Köyde güvenlik önlemleri alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, firar eden cinayet zanlısı M.Z'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.