Mısırlı motosiklet tutkunlarından yetimlere destek

Mısırlı motosiklet tutkunlarından yetimlere destek
Kahire'de yüzlerce motosiklet tutkunu yetimlere destek vermek amacıyla bir araya geldi

KAHİRE (AA) - Mısır'ın başkenti Kahire'de 35 motosiklet kulübüne üye yüzlerce motosiklet tutkunu yetimlere destek için toplandı.

Ülkenin en büyük motosiklet gruplarından Road Hammers'ın Başkanı Temir Mustafa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yetimlere destek olmak ve onlara moral vermek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Söz konusu faaliyet çerçevesinde her üyenin yetimlere 100 cüneyh (yaklaşık 10 dolar) yardımda bulunduğunu ifade eden Mustafa, son 5 yıldır nisan ayının başında yetimlere destek olmak amacıyla motosikletleriyle uzun konvoylar oluşturarak şehir turu attıklarını söyledi.

Kahire - Ayn es-Suhne yolunda buluşan motosiklet tutkunları, başkentin doğusunda yer alan, içinde alışveriş merkezleri, lokanta ve kafelerin bulunduğu Porto Cairo'da yetim çocuklarla bir araya geldi.

Egypt Riders, Road Hammers, Scooter Clup, Read Sea Bikers, Cobras Egypt, Arabian Knightes Riders gibi motosiklet gruplarının katıldığı organizasyona, Mısır trafik polisleri de eşlik etti.

Mısırlı motosiklet tutkunları son 5 yıldır ülkenin içinde bulunduğu kritik duruma rağmen yetim ve kimsesiz çocuklar için "Motosiklet Haftası"düzenliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.