MORAL OLSUN

MORAL OLSUN
Yeşil-beyazlılar hem kötü gidişata son vermek hem de kupadaki iddiasını sürdürmek adına bugün önemli bir maça çıkıyor.

Yeşil-beyazlılar hem kötü gidişata son vermek hem de kupadaki iddiasını sürdürmek adına bugün önemli bir maça çıkıyor. BAL ekiplerinden Cizrespor’u ağırlayacak temsilcimizde hedef 3 puan

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki üçüncü maçında bugün kendi sahasında ve seyircisi önün Bölgesel Amatör Lig ekibi Cizrespor’u ağırlıyor. Ligde ve kupada son dönemde üst üste kötü neticeler alarak taraftarını üzen temsilcimiz yeni bir başlangıca imza atmak adına Cizre temsilcisi ile oynayacağı maçı önemli bir fırsat olarak görüyor.

Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde bu maçta yine genç ve yedek ağırlıklı bir kadronun görev yapması bekleniyor. Son bir haftada üst üste üç maç kaybettiklerini ifade eden yeşil-beyazlılar, “Bize yakışmayan sonuçlar aldık. Ama her düşüşün bir çıkışı vardır. Kazanmaya çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde önümüzdeki ilk fırsatı iyi değerlendirip hem moral bulmak hem de Türkiye Kupası’ndaki iddiamızı kalan üç maça taşımak istiyoruz” dediler.

Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’da oynanacak ve İzmir Bölgesi’nden Hakan Ceylan’ın yöneteceği müsabaka saat 15’te başlayacak.

Temsilcimizin sahaya; Kaya, Tolga, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu (Özgür), Mehmet Güven, Barış Örücü, Fuchs, Recep, Torje ve Rangelov ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.

CİZRE FIRTINASI

Kadrosunda futbolseverlerin yakından tanıdığı Sergei Dijehoua ve Boubacar Moussa Traore gibi isimleri de barından Cizrespor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Grup’ta mücadele ediyor. Türkiye Kupası’nda Yüksekova Belediyespor (2-1), Mardinspor (4-1), Aydınspor (3-1) ve Göztepe (2-0) takımlarını mağlup ederek 4 tur birden yükselen ve gruplara kalan Cizrespor, grup müsabakalarının ilkinde evinde Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olmuş, ikinci maçta ise deplasmanda Giresunspor’u 2-1 mağlup etmişti. Liginde 11 maçta topladığı 25 puanla 3. sırada yer alan Cizrespor bu sezon oynadığı 17 resmi maçta 42 gol atarken kalesinde 17 gol gördü. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.