Motodrag Şampiyonu İrem’den Başkan Şen’e ziyaret

Motodrag Şampiyonu İrem’den Başkan Şen’e ziyaret
Türkiye Motodrag Yarışları’nın da alanında elde ettiği başarıyla Konya’nın gururu olan Şampiyon İrem Sahra Şengül, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen’i makamında ziyaret ederek, sevincini paylaştı.

Türkiye Motodrag Yarışları’nın da alanında elde ettiği başarıyla Konya’nın gururu olan Şampiyon İrem Sahra Şengül, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen’i makamında ziyaret ederek, sevincini paylaştı. Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2021 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışları Antalya’nın Kepez İlçesi drag pistinde gerçekleştirildi. İki gün süren yarışlarda Sınıf Bayanlar Kupası kategorisinde İrem Sahra Şengül şampiyon oldu.

Bayanlar Motodrag Şampiyonu İrem Sahra Şengül, babası Ahmet Şengül’le birlikte Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen’i makamında ziyaret etti. Şengül’e ayrıca teşekkür eden Başkan Şen, “Konya Şoförler Odamızın üyesi Ahmet Şengül’ün kızı Bayanlar Motodrag Şampiyonu İrem Sahra Şengül’ü kutluyorum. Konya’mıza şampiyonluk sevinci yaşattığı içinde teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarılarının devamını dilerken, oda olarak yanında olmaya devam edeceğiz. İrem Sahra Şengül’ün Konya’mıza yaşattığı şampiyonluk sevincinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi. Bayanlar Motodrag Şampiyonu İrem Sahra Şengül ise, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen’e teşekkür ederek, “Şehrimize şampiyonluk sevinci yaşattığım için mutluyum. Bundan sonraki amacım, Motodrag yarışmalarında ülkemizi ve Konya’yı en iyi şekilde temsil ederek, başarılar elde etmek. Bugüne kadar desteklerini benden esirgemeyen Başkanımız Ahmet Şen’e ve aileme, şampiyonluğu kazanmamda emekleri olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.