Motosiklet: Türkiye Enduro Şampiyonası

Motosiklet: Türkiye Enduro Şampiyonası
- Şampiyonanın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 1. ayak yarışları tamamlandı

MUĞLA (AA) - Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları sona erdi.

Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda gerçekleştirilen ve iki gün süren organizasyonda mücadele eden sporcular, zorlu extreme ve enduro test etaplarında yarıştı.

Yaklaşık 3 bin sporseverin izlediği yarışlarda, E1 kategorisinde Erkan Özcan, E2 kategorisinde Rafet Karakuş, E3 kategorisinde de İsmail Özgül birinci oldu.

EB kategorisinde Duran Can Ulugöz, EC kategorisinde İsa Yüksek, EG kategorisinde ise İzzet Kazdal birinciliği elde etti. Kadınlarda ise Gökçen Kabaş ilk sırayı aldı.

Dereceye giren sporculara ödülleri yarış alanında düzenlenen törende verildi.

Törende bir konuşma yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Hamit Dizman, Bodrum'da yıllardır enduro yarışlarının yapıldığını söyledi.

Kendilerine destek veren yetkililere de teşekkür eden Dizman, "Bodrum yine misafirperverliğini gösterdi. Birçok sponsor burada bizimle beraber oldu. Güneş altında efor sarf etmek çok zor oldu. Güzel bir yarış yapmış olduk." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.