Motosiklet tutkunları Tekirdağ'da buluştu

Motosiklet tutkunları Tekirdağ'da buluştu
Custom Moto Riders Kulübü üyeleri, sezon açılış turunu Tekirdağ'a gerçekleştirdi

TEKİRDAĞ (AA) - Custom Moto Riders Kulübü üyeleri, sezon açılış turu kapsamında İstanbul'dan Tekirdağ'a geldi.

Kendilerine has kıyafet ve aksesuarlarıyla dikkati çeken 20 chopper motosikletli grup, kent merkezinde tur attı.

Custom Moto Riders Kulübü Başkanı Arif Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak motosiklet turu sezonunun açılış etkinliği kapsamında Tekirdağ'a geldiklerini söyledi.

Kulüp üyeleri arasında avukat, doktor, polis, reklamcı gibi değişik meslek gruplarından motosiklet sevdalıları bulunduğunu ifade eden Civelek, "İnsanlar kendilerini rüzgara bırakıp dolaşırken trafiğe takılmadan, geçtiğimiz topraklardaki, geçtiğimiz bölgedeki ekilen, biçilen, mahsulün kokusunu almak, toprağın kokusunu almak, saygı çerçevesinde bu işi yapmak en güzeli. Vermek istediğimiz mesaj saygıdır, sevgidir, dostluktur, barıştır." dedi.

Sezonun ilk turunu Tekirdağ'a gerçekleştirdiklerini ve ekim ayına kadar turlar düzenleyeceklerini anlatan Civelek, şöyle konuştu:

"Avrupa'nın birçok ülkesini gezdik. Prag, Viyana, Avusturya, Budapeşte, İtalya, Fransa, Bulgaristan, Yunanistan. Bu sene İtalya'ya gitmeyi planlıyoruz. Bu bizim hobimiz. 2 tekerleğin üzerinde durmak, ön tekerlek 3 santim, arka tekerleğin 3 santim yerle teması var. Bu denge işi, dengede kalabildiğiniz sürece bu denge hayatınızdaki yaşam tarzınızı etkiliyor."

Civelek, gezi turlarının yanı sıra sosyal etkinliklerine de katıldıklarını belirterek, "Birçok sosyal etkinlikte yer alıyoruz. Toplumun dikkatini çekmek amacıyla, organ bağışı ve otizme farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliklere katılıyoruz" dedi.


Motosiklet tutkunları Tekirdağ'da buluştu

Motosiklet tutkunları Tekirdağ'da buluştu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.