Mücadele play-off için

Mücadele play-off için
Anadolu Selçukspor, ligin 27. haftasında Fethiyespor’un konuğu olacak. Yakaladığı çıkışla playoff hattıyla arasındaki puan farkını eriten yeşil-beyazlılar, Fethiye sınavını da kayıpsız geçerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 27. haftasında Fethiyespor’un konuğu olacak. Yakaladığı çıkış neticesinde playoff hattıyla arasındaki puan farkını 7’ye indiren yeşil-beyazlılar, bugün oynanacak maçı da kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

DÜDÜK SELİM ÖZEN’DE

Fethiyespor ile Anadolu Selçukspor arasında oynanacak karşılaşmayı Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Selim Özen yönetecek. Özen’in yardımcılıklarını Özcan Sultanoğlu ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Ataş olacak.

ANADOLU’DA 1 EKSİK

Anadolu Selçukspor, bugün oynanacak zorlu Fethiyespor maçında kart cezalısı İbrahim Serdar Aydın’dan faydalanamayacak. Rakip Fethiyespor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

RAKİPLER ÇETİN SINAVLARDA

Playoff mücadelesi veren Anadolu Selçukspor’un rakiplerinden Bandırmaspor, Sakaryaspor ve Hacettepe, bu hafta kritik maçlara çıkacak. Lider ve liderliğe oynayan rakiplerle karşılaşacak bu takımların puan kaybetmesi halinde yeşil-beyazlılar üst sıralara tırmanma şansı yakalayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.