'Mücahit Kılıçdaroğlu'nun posteri Saadet Genel Merkezi'ne asıldı!

'Mücahit Kılıçdaroğlu'nun posteri Saadet Genel Merkezi'ne asıldı!
Saadet Partililer "Mücahit" dedikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterini Genel Merkez binasına astılar

'Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri, cumhurbaşkanlığı adaylığının da açıklandığı Saadet Partisi'nin Genel Merkezi'ne asıldı.

sp.jpg

SAADETLİLERDEN CANAN KAFTANCIOĞLU'NA YOĞUN ALKIŞ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da önceki gün Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Tanıtım Programı'na davet edilmişti. Toplantıda bir de konuşma yapan Kaftancıoğlu'nun konuşması Saadet Partililer tarafından zaman zaman alkışlarla kesilmiş konuşması bittiğinde de yoğun alkış almıştı.

KARAMOLLAOĞLU'NA "KATİL" DEMİŞTİ

Canan Kaftancıoğlu Madımak faciasından dolayı dönemin Sivas Belediye Başkanı olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na "katil" nitelemelesi yapmıştı. Kaftancıoğlu ayrıca merhum Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ı öğrencilik yıllarında ıslıkladığını ifade etmişti.

ck-saadet-001.jpgck-saadet.jpg

BÜLENT KAYA: CHP'YE VERİLEN OY SAADETİN NAMUSUDUR
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya da, geçtiğimiz günlerde, "CHP listelerine verilen her oy Saadet Partisi'nin namusu ve onurudur." sözleriyle gündem olmuştu.

ft-ld2dx0auhrss.jpg

KILIÇDAROĞLU'NU MÜCAHİT İLAN ETTİLER

Saadet Partisi GİK Üyesi Ümit Çebi'nin Kemal Kılıçdaroğlu için yaptığı "mücahit" nitemelesi ise hala gündemdeki yerini koruyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.