Müdür yardımcısının sosyal medya paylaşımına soruşturma

Müdür yardımcısının sosyal medya paylaşımına soruşturma
MALATYA (AA) - Malatya'da kentte bir okul müdür yardımcısının sosyal medyadan halk oyunlarına ilişkin yaptığı paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldı.Malatya...

MALATYA (AA) - Malatya'da kentte bir okul müdür yardımcısının sosyal medyadan halk oyunlarına ilişkin yaptığı paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı N.T'nin sosyal medya hesabı üzerinden halk oyunlarına ilişkin paylaşımıyla ilgili her türlü işlemin yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise okul müdür yardımcısının sosyal medyadaki paylaşımlarının medyada yer almasının ardından Valiliğin talimatıyla rapor hazırladıklarını kaydetti.

Bu arada, müdür yardımcısı N.T'yle ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Malatya Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı N.T, sosyal medya hesabından halk oyunları oynayan bir ekibin fotoğrafının üzerine bulunduğu yorumda, "kızlı erkekli" halk oyunları oynanmasını eleştirdiği iddia edilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.