Müftülük ikramla karşılıyor

Müftülük ikramla karşılıyor
Türkiye Diyanet Vakfı Meram Şubesi gönüllüleri, Konya’ya misafirliğe gelen depremzedeleri şehrin girişinde çay ve simit ikramı ile karşılıyor

Meram Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Meram Şubesi gönüllüleri, Konya’ya misafirliğe gelen depremzedeleri şehrin girişinde Ereğli Kavşağı-Karatay Tatlıcak Tesisleri önünde çay ve simit ikramı ile karşılıyor. Ekipler kışlık giysi ihtiyaçlarına da cevap vermeye ve çocukları sevindirmeye çalışıyorlar.
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, deprem bölgelerinden gelen depremzedeleri karşılamak üzere kurulan stantı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Evlerini geride bırakarak Konya’ya gelen depremzedelere çay ve simit ikramı, çocuklara çeşitli oyuncakların hediye edildiği stantta ayrıca depremzedelerin kışlık giysi ihtiyaçlarına da cevap verilmeye çalışılıyor. Yardım faaliyetlerini yerinde inceleyen Öge, emeği geçen hayırseverlere ve din görevlilerine teşekkür etti.
kj2.png

Otogarı da ziyaret etti

Müftü Ali Öge, deprem bölgelerinden gelen depremzedeleri karşılamak üzere Konya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde kurulan stantı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Stantta, evlerini geride bırakarak Konya’ya gelen depremzedelere çay ve simit ikramının yanı sıra manevi destekte sağlanıyor. Yardım faaliyetlerini yerinde inceleyen Öge, emeği geçen hayırseverlere ve din görevlilerine teşekkür etti. Bu hizmetlere destek vermek isteyen Konyalı hayırseverlerin, görevli Ahmet Hilmi Çevik’e 0 538 675 48 55 numaralı telefondan ulaşabileceği belirtildi.
kj3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.