Muğla Akyaka’da silahlı saldırı: 3 yaralı

Muğla Akyaka’da silahlı saldırı: 3 yaralı
Muğla'nın Ula ilçesinde bir şahsın aralarında husumet olan şahıslara açtığı ateş sonucu 3 kişi yaraladı.

Muğla'nın Ula ilçesinde sakin kent unvanına sahip Akyaka Mahallesi'nde bir şahsın aralarında husumet olan şahıslara açtığı ateş sonucu 3 kişi yaraladı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Akyaka Mahallesi'nde bir restoranın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 BH 434 plakalı otomobili ile Akyaka'daki bir restoranın önüne gelen B.H. (39) iddiaya göre aralarında husumet bulunan Ö.E. (43) ile A.E.'ye (41) 10 el ateş etti. Açılan ateşle birlikte Ö.E., A.E. ve kurşunların isabet ettiği restoran çalışanı Z.Ç.(52) yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, göğüs bölgesinden yaralanan Ö.E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, silahlı saldırının şüphelisi B.H.'nin olay yerinden otomobili ile kaçtığı tespit edildi. B.H.'yi yakalamak için Jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Muğla Akyaka’da silahlı saldırı: 3 yaralı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.