Muğla'da bir kadının benzin dökülerek yakıldığı iddiası

Muğla'da bir kadının benzin dökülerek yakıldığı iddiası
Ortaca ilçesinde meydana gelen olayla ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Ortaca ilçesinde yalnız yaşayan ve üzerine benzin dökülerek yakıldığı iddia edilen kadını hastaneye götüren zanlı, tutuklandı.

Vücudunda ağır yanıklar olan Elmas Başdüzen'i (41) Ortaca Devlet Hastanesine bırakarak kaçan ve bir süre sonra jandarma ekiplerince yakalanan Özgür K, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Özgür K'nın, çok sayıda suçtan sabıkası olduğu ve denetimli serbestlik kapsamında 6 ay önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

Öte yandan, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Başdüzen'in, Yanık Ünitesi Yoğun Bakım Servisinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Ortaca ilçesi Okçular Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan ve 2 yıl önce eşinden ayrıldığı belirtilen Elmas Başdüzen, dün sabah saatlerinde Özgür K. tarafından Ortaca Devlet Hastanesine getirilmiş, yapılan ilk müdahalede vücudunda ağır yanıklar tespit edilmişti.

Başdüzen'in üzerine benzin dökülerek yakılmaya çalışıldığına dair bulgular elde eden jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmada, kadının yatak ve giysilerinin de yandığı belirlenmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.