Muhammet Yürükuslu’yu kaybettik

Muhammet Yürükuslu’yu kaybettik
Konyaspor altyapısından yetişen ve hem burada hem de Anadolu Selçukspor’da profesyonel olarak forma giyen Muhammet Yürükuslu, hayatını kaybetti

Konyaspor altyapısından yetişen ve hem burada hem de Anadolu Selçukspor’da profesyonel olarak forma giyen Muhammet Yürükuslu hayatını kaybetti. Beyin kanaması geçiren ve birkaç gündür hastanede tedavi gören Yürükuslu’nun cenazesi, bugün toprağa verilecek..

CENAZE İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA KALDIRILACAK

Genç yaşta hayatını kaybeden Muhammet Yürükuslu'nun cenaze programı da belli oldu. Merhumun cenazesi ikindi namazına müteakip Külahçı Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Hacıfettah Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

KONYASOR KULÜBÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Atiker Konyaspor Kulübü de resmi internet sitesi aracılığıyla taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Futbola Konyaspor altyapısında başlayan, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takım kadrosuna dahil edilen ve 2013-2014 sezonunun sonuna kadar kulübümüze başarıyla hizmet eden Muhammed Yürükuslu’nun vefatını derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Konyaspor’umuzun şampiyon kadrosu içinde yer alan merhum Muhammed Yürükuslu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Konya spor camiasına başsağlığı diliyoruz.Mekânı cennet olsun…" ifadelerine yer verildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.