Muharrem İnce parti kuruyor

Muharrem İnce parti kuruyor
Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiası kulislere bomba gibi düştü. İnce'nin kuracağı söylenen yeni parti ile ilgili tarih ortaya çıktı.

SÖZCÜ MANŞETİNE TAŞIDI

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü, Muharrem İnce'nin parti kurma çalışmalarını manşetine taşıdı. "İnce CHP'den kopuyor, kendi partisini kuruyor" başlığıyla verilen haberde İnce'nin "CHP bu haliyle umut olamıyor" sözlerine yer verildi.

sozcu-2020-08-04-u0mn.jpg

YILBAŞINDA KURACAK

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve yazar Abdulkadir Selvi, Muharrem İnce'nin yeni parti kurağıyla ilgili iddaları köşlerine taşıdı. Selvi yazısında konuyla ilgili "Muharrem İnce’nin partisini yılbaşında kuracağı söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Selvi'nin ilgili yazısı şu şekilde:

Muharrem İnce cephesindeki gelişmeleri dikkatle takip ediyorum. Çünkü Muharrem İnce ciddiye alınması gereken birisi. Bence Kılıçdaroğlu da dikkate alsa yararlı olur. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 16 milyon oy alıp yüzde 30’u aşan Muharrem İnce, o tarihten itibaren adım adım yok sayılmaya, değersizleştirilmeye çalışılıyor. Muharrem İnce daha önce bunu, “Bana selam vereni harcıyorlar” diye ifade etmişti. Ancak CHP kurultayında yaşananların bardağı taşıran son damla olduğu anlaşılıyor.

 

ince.jpg

AYASOFYA'YA GİTMİŞTİ

CHP'lilerin katılmadığı Ayasofya'daki cuma namazına giden Muharrem İnce vatandaşların arasında namaz kılmıştı. İnce, "Diyanet İşleri Başkanı'nın davetine değil ezanın davetine uydum. Protokole gitmek istemedim, Sultanahmet'te namazımızı kıldık" demişti.

1595597539383-new-project.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.