Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği:- "Hastamız solunum cihazına bağlı olarak yoğun bir şekilde tedavi edilmektedir"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada, Böcek'in dün saat 22.30'da hastanelerine takip ve tedavisi yapılmak üzere nakledildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Hastanın ilk değerlendirmesinde Kovid-19 enfeksiyonu sonrası akciğer fonksiyonlarındaki sorunun devam ettiği görüldü. Hastamız solunum cihazına bağlı olarak yoğun bir şekilde tedavi edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu.

Test sonucunun pozitif çıkması üzerine kentteki bir hastanede takibi yapılan Başkan Böcek, sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.