Muhtarlar Konya Şeker’i gezdi

Muhtarlar Konya Şeker’i gezdi
İç Anadolu Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Konya Muhtarlar Derneği’ne üye mahalle ve köy muhtarlarından oluşan kalabalık bir heyet gruplar halinde Çumra Şeker Kampüsü'nü ziyaret ettiler.

Federasyon Başkanı ve Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ile birlikte yatırımları gezen muhtarlar, yatırımların ülke ekonomisi için fevkalade önemli yatırımlar olduğunu belirterek, ürettiği her mamulünde kaliteyi esas alan ve üretimin devamlılığına ciddi anlamda katkı sağlayan yatırımları gerçekleştiren AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Sayın Recep Konuk’a teşekkür ettiklerini söylediler.

“DONDURMA ÜRETİLMESİNİ İSTİYORUZ”

AB Holding çatısı altında bulunan tüm tesisleri muhtar arkadaşlarıyla birlikte gezdiklerini ve üretim alanlarını ve ürünleri yerinde gördüklerini söyleyen İç Anadolu Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı Celal Duran, AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’tan bir istekleri olduğunu söyledi. Duran, “Ürettiği her mamulde kaliteyi esas alan Konya Şeker’den dondurma üretmesini bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.