Murat Göğebakan’a veda

Murat Göğebakan’a veda
Lösemi tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan için istanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Murat Göğebakan için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Hastalığı döneminde Göğebakan’ı evinde ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da cenaze törenine katıldı. Duygulu olduğu gözlelenen Erdoğan, uzun süre Murat Göğebakan'ın tabutuna baktı.

Erdoğan'ın yanı sıra törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve bir çok siyasetçi katıldı.

Tören için camiye gelen Göğebakan’ın oğlu Bülent Göğebakan ve yakın arkadaşı Feridun Özdemir, taziyeleri kabul etti.

Göğebakan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından memleketi Adana’ya götürülmek üzere yola çıkartıldı.

MEZARI HAZIRLANDI

Murat Göğebakan’ın vasiyeti üzerine mezarı Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’ndaki dedesi Hasan ve babaannesi Sultan Göğebakan’ın kabrinin yanına kazıldı.

 

Göğebakan’ın cenazesi bugün Adana’ya getirilerek morga konulacak, yarın da öğle namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.