Musa Avsever 15 Temmuz'da FETÖ'cülere karşı böyle mücadele etmişti

Musa Avsever 15 Temmuz'da FETÖ'cülere karşı böyle mücadele etmişti
Genelkurmay Başkanılığına getirilen Orgeneral Musa Avsever'in FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında yaptığı tarihi konuşma yeniden gündem oldu.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ilk görevlendirme kararına imza attı.

Genelkurmay Başkanlığı görevine, Cumhurbaşkanı tarafından atama yapılıncaya kadar Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in asli görevi uhdesinde kalmak üzere görevlendirilmesi uygun görüldü. Avsever'in görevlendirilmesiyle ilgili karar, İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından da duyuruldu.

FETÖ'CÜLERİN KORKULU RÜYASI

Orgeneral Musa Avsever'in TSK içine sızan asker görünümlü FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında yaptığı tarihi konuşma yeniden gündem oldu. O dönem Korgeneral rütbesiyle İkinci Kolordu Komutanı olan Avsever, kalkışmaya katılanlara çok sert tepki göstererek, "Biz kolordu olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık, gerekirse İstanbul'a müdahaleye hazırız. Bu çapulcular ve ajanların ülkemizin demokrasine, milletimizin birlik ve beraberliğine darbe vurmasına fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.