Musevilerin Hamursuz Bayramı

Musevilerin Hamursuz Bayramı
Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Musevi vatandaşların Hamursuz Bayramı'nı kutladı

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Musevi vatandaşlarımızın Hamursuz Bayramı’na dair duygularını paylaşırken, birlik ve beraberliğimizin gücünü daha iyi kavrıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Ünal, Hamursuz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ünal, bayramların her zaman hoşgörünün, huzur ve mutluluğun, kardeşlikle kaynaşmanın esin kaynağı, yaşanan tüm olumsuzlukların geride bırakılmasına vesile olduğunu belirtti.

Ünal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Böyle bir günde bir kez daha Anadolu’nun, barındırdığı tüm kültürlerin bir arada yeşermesine mükemmel bir zemin oluşturduğunu ve farklı değerlere sahip bu topraklarda birlikte yaşama kültürünün güzel bir örneğini görmekteyiz. Musevi vatandaşlarımızın Hamursuz Bayramı’na dair duygularını paylaşırken, birlik ve beraberliğimizin gücünü daha iyi kavrıyoruz. Musevi aleminin Hamursuz Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyor, esenlikler diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.