MÜSİAD Konya ailesi piknikte bir araya geldi

MÜSİAD Konya ailesi piknikte bir araya geldi
 Muhabir
MÜSİAD Konya Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Dere Sosyal Tesisleri’nde piknik programı düzenlendi.

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından düzenlenen piknik programı bu yıl Büyükşehir Belediyesi Dere Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Milletvekili Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile çok sayıda MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyesi, aileleri ile birlikte katıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan piknik programında voleybol, okçuluk, atıcılık, halat çekme, çuval ve masa tenisi turnuvası düzenlendi. Yarışmaların sonunda dereceye giren çocuklar madalya ile ödüllendirildi. Çocuklara ve misafirlere gün boyu yemek, dondurma, pamuk şekeri ve çeşitli ikramlar yapıldı. Ayrıca piknik alanında Karatay Üniversitesi Yeşilay öğrenci topluluğu öğrencileri tarafından, çocuklar için akciğer etkinliği -pasif içicilik bilinçlendirme etkinliği- evrensel haklarımız konulu eğitim ve teknoloji bağımlılığı temalı video destekli eğitim gibi çocukları bilinçlendirmeye yönelik etkinlikler de gerçekleştirilerek çocukların bilinçlenmeleri sağlandı. Düzenlenen aktivitelerle katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı.

musiad-2.jpeg

“BİRLİK VE BERABERLİĞİN ARTMASINA KATKI SUNUYOR”

Bu tür organizasyonların, üyeler arasındaki birlik ve beraberliğin artmasına büyük katkı sağladığına dikkat çeken MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, “Bu tür programlarda bir araya gelmek ailelerimiz için çok iyi oluyor. Yıl içinde ailecek çok fazla bir araya gelemiyorduk. Düzenlediğimiz bu programımızla üyelerimizin birbirlerine olan özlemi gidermesine vesile olduk. Aynı zamanda üyelerimizin hem yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşmayı hem de üyelerimiz ve aileleriyle bir araya gelerek kaynaşmayı, birlik ve beraberliğimizi artırmayı amaçladık. MÜSİAD Konya olarak üyelerimiz ve ailelerinin katıldığı bu tür programları oldukça önemsiyoruz. Üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunların çözümü kadar, aile yaşantısında mutlu olmaları da bizler için son derece önemlidir. Yoğun iş temposunda yeteri kadar vakit ayıramadığımız ailelerimizle, güzel bir pazar günü geçirdik. Piknik programımıza katılan misafirlerimize, üyelerimize ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

musiad-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.