Musk'ın Putin'e meydan okumasına yanıt Kadirov'dan geldi

Musk'ın Putin'e meydan okumasına yanıt Kadirov'dan geldi
Rusya lideri Putin'i teke tek kafes dövüşüne davet eden Tesla'nın sahibi Elon Musk'a cevap, Putin'in adamı Çeçen lider Kadirov'dan geldi. Kadirov, Musk'a "Elona" adını taktı. Musk'ın cevabı gecikmedi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Putin’e meydan okuyarak, “teke tek dövüş” teklif etti. Musk, paylaşımında Kremlin Sarayı’nın Rusça olan Twitter adresini ekleyerek, “Bahis konusu Ukrayna'dır. Bu kavgayı kabul ediyor musunuz?" dedi.

Kadirov'dan Putin'e meydan okuyan Elon Musk'a yanıt

ELON MUSK'A "ELONA" İSMİNİ TAKTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i düelloya davet eden Musk’a yanıt Putin'in adamı olarak bilinen Çeçen lider Kadirov’dan geldi. Kişisel Telegram hesabından paylaşım yapan Kadirov, Musk’a hakaretlerde bulundu. Kadirov, Elon Musk’ın ismine “a” eki ekleyip, ‘Elona’ diyerek yanıt verdi. Kadirov mesajında, “Kibar Elona’dan vahşi Elon’a dönüşmen için kaslarını biraz daha çalışman gerekiyor” dedi.

putin-i-duelloya-davet-eden-musk-ile-kadirov-sosyal-medyada-atisti-992036-1.

PUTİN'İ SADECE SOL ELİMLE YENERİM DİYİP İSMİNİ "ELONA" YAPTI

Kadirov’a yanıt veren Elon Musk, “ayıya binen Putin” fotoğrafıyla kendisine ait Boring Company’nin geliştirdiği alev silahını kullandığı fotoğrafları yan yana paylaştı. Musk mesajda, “Tarafınızı seçin” dedi. Musk ayrıca Twitter’daki kullanıcı adını da “Elona Musk” yaptı.

Musk Kadirov'a yanıt olarak şunları söyledi:

"Teklifin için teşekkürler, ama böyle bir üstün eğitim bana çok fazla avantaj sağlar. Eğer Putin dövüşmekten korkarsa, sadece sol elimi kullanmayı kabul ediyorum ve ben solak bile değilim. Elona..."

UKRAYNA'DA ÖN SAFTA SAVAŞIYORLAR

Normalde Rus ordusuna alınmayan Çeçenler, Ukrayna'da Rus ordusunun yanında ön saflarda savaşıyor. Ukrayna topraklarında Kadirov'un adamı, binlerce Çeçen savaşçının olduğu belirtiliyor.

70324.jpg

KADİROV: SİZİN İÇİN ÖLMEYE HAZIRIM

Kadirov geçtiğimiz günlerde Putin'e hitaben “Yoldaş devlet başkanım, sizin için ölmeye hazırım ve emrinizdeyim. Ama askerlerimizin öldüğünü izleyemem. Lütfen gözünüzü kapatın ve bizim savaşçıların her şeyi bir iki günde bitirmesine izin verin. Sadece bu ülkemizi ve halkımızı kurtarabilir” ifadelerini kullanmıştı.

1726545.jpg

UKRAYNA GÜVENLİK SERVİSİ İLE ALAY ETTİ

Ukrayna istihbaratının geçtiğimiz günlerde Kadirov'un Ukrayna'da olabileceğini açıklamasının ardından İki gün önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Kadirov, Ukrayna topraklarında bulunduğunu duyurdu.Çeçenistan askerleri ile toplantı yaptığı anlara dair görüntüleri de paylaşan Kadirov açıklamasında, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile de alay etti.

Kadirov, "Zekanız bozuk. Görüntüde Gostomel'deyiz. Geçen gün siz Kiev Nazilerinden yaklaşık 20 km uzaktaydık ve şu anda daha da yakınlaştık ve tahmin edin ne kadar yakınlaştık? SBU istihbarat servisiniz nasıl çalışacağını hiç bilmiyor. Görünüşe göre yabancı eğitmenler ve askeri danışmanlar size modası geçmiş bir yöntemle öğretmişler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.