Muslera, Galatasaray'da mutlu

Muslera, Galatasaray'da mutlu
- Sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı kalecisi Muslera:"Galatasaray ile devam eden iki senelik kontratım var ve 5 yıldır formasını giydiğim kulübüm ile birlikte olmaktan çok mutluyum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu sarı-kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu söyledi.

Muslera, basında takımdan ayrılacağı yönündeki haberler üzerine sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Çaykur Rizespor maçının ardından verdiğim röportajdaki sözlerin bazı insanlar tarafından doğru anlaşıldığından emin değilim. Galatasaray ile devam eden iki senelik kontratım var ve 5 yıldır formasını giydiğim kulübüm ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Röportajda ileride kulübümüze ciddi teklif gelmesi ve olası bir transferin iki taraf için olumlu olması halinde konuşulabileceğini anlattım. Bunun dışında üretilecek her türlü içeriğin iyi niyetten uzak olduğunu, kulübümden ayrılma gibi bir planımın bulunmadığını belirtmek isterim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.