Mustafa Armağan Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL Öğrencileriyle Buluştu

Mustafa Armağan Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL Öğrencileriyle Buluştu
Yazar Mustafa Armağan, Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Kulübü koordinatörlüğünde hazırlanan program ile öğrencilerle buluştu.

Programa  Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Cambaş, Mehmet Turgutlu, Hakan Bozdağ , Âdem Sobi, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğdu, Okul Müdürü Fahri Altunkaynak ile öğrenciler katıldı. 

mustafa-armagan-(4).jpg

Düzenlenen program hakkında bilgi veren Okul Müdürü Fahri Altunkaynak, ‘Avrupa'nın Tarihi Yalanları’ konulu konferansa öğrencilerin ilgisinin çok yoğun olduğunu belirterek, gençlerimizde tarih bilincini uyandırmak, kendini değerlerine adamış nesiller yetiştirmek için ellerinden gelen her türlü çabayı gösterdiklerini ifade etti. Konferansın ardından Mustafa Armağan’ın  ‘Avrupa'nın 50 Büyük Yalanı’ kitabından ödüllü bilgi yarışmasında  dereceye giren öğrenciler ödüllerini konferansa katılan Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Cambaş, Mehmet Turgutlu, Hakan Bozdağ ve Âdem Sobi'den aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.