Mustafa Destici taburcu edildi

Mustafa Destici taburcu edildi
Seçim çalışmaları için geldiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, hastaneden taburcu edildi.

Seçim çalışmaları için geldiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından BBP Lideri Mustafa Destici taburcu edildi.

Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Öncellikle yüce Allah'a hamd ediyoruz. Büyük bir kazadan cenabı Allah'ın lütfuyla kurtulmuş olduk. Dün sabah Sivas'ta ki toplantımızdan sonra Tokat Reşadiye de ki programımız için yola çıkmıştık. Niksar'ı geçtikten sonra tabi yağışta vardı. Fakat bizden önce aynı yol üzerinde 3-5 kaza daha olmuş. O kazalardan akan mazot ve yağ birikintilerinin neden olduğunu söylediler. Ben arka tarafta oturduğum için gördüm bir anda arabamız sağa doğru kontrolden çıktı. Savrulduktan sonra kanala düştük. Tekrar kanaldan çıktık, bir iki yatıp kalktıktan sonra istinat duvarına çarparak durabildik. Şoförümüz, özel kalem müdürümüz, koruma amirimiz ile birlikte Tokat İl Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız vardı. Bizim tarafta olduğumuz 3 kişi kazadan etkilendi. Şoförümüz, il başkanımız ve birde ben tabi hemen Reşadiye Devlet Hastanesine gittik. Doktorlarımız ilgi gösterdiler. Sonra buraya sevk olduk. Tedavi sürecimiz tamamlandı. Dün müşahide altında kalmam gerekiyordu. Çünkü kafa bölgesinde bir takım çizikler oluşmuştu. Yine ayak diz kapağımın orda bir çatlak meydana gelmişti. Tedavileri oldu ama birkaç gün dinlenmemizi tavsiye ettiler. Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle bir kaza yaşatmasın" dedi.

Mustafa Destici taburcu edildi

Destici tedavisinde ilgilenen hastane personeline ve il protokolüne teşekkür ederek evinde istirahat etmek üzere Ankara'ya kara yolu ile hareket etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.