Mustafa Keser kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Mustafa Keser kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Mustafa Keser kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Sanat camiasının en tanınan ve en eski isimlerinden biri olarak bilinen Mustafa Keser aslen nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir? İşte Mustafa Keser hakkında merak edilenler.

Mustafa Keser 1 Ocak 1945 tarihinde Maden, Elazığ'da dünyaya geldi. Türk ses sanatçısı, besteci olan Mustafa Keser, ilk ve orta öğrenimini Maden'de, lise tahsilini Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi ve Sivas 4 Eylül Lisesinde tamamlamıştır. Babası müzisyen olan sanatçı ortaokul ve lise yıllarında keman, ud, bağlama gibi enstrümanları iyi derecede çalmasını öğrenmiştir.

1975 yılında TRT'nin açmış olduğu amatör ses yarışmasını Türk Halk Müziği dalında kazanmış ve 1982 yılına kadar TRT İzmir Radyosu'nda mahalli sanatçı olarak görev yapmıştır. Kâni Karaca'dan müzik dersleri almıştır. Mustafa Keser evlidir ve üç oğlu vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.