MUSTAFA VE UMUT ÜNAL GIDA SEKTÖRÜNE ADIM ATTI

MUSTAFA VE UMUT ÜNAL GIDA SEKTÖRÜNE ADIM ATTI
Konya’nın başarılı iş adamlarından Mustafa Ünal ve oğlu Umut Ünal gıda sektörüne adım attı. Kazım Karabekir Caddesi, SGK yanında Meram Çıtır Simit’in açılışı gerçekleştirildi. Açılışa ilgi yoğundu.

Yeni bir konseptle açılan mekanın sahibi Umut Ünal, “Babamın tecrübesini böyle bir alana aktarmak istedik. Bir aile firması ortaya çıkaralım dedik. Burayı aile işletmesi olarak çalıştırmayı ve babamın tecrübesini bu tarz bir alanda kullanmak istedik. Amacımız insanlara kaliteli, güler yüzlü ve samimi bir hizmet vermek. Çok firma araştırdık ama biz Meram Çıtır Simit’te karar kıldık. Ürün kalite grubu açısından Meram Çıtır Simit bize uygun geldi. Ayrıca Çıtır Simit’in Konya’ya has lezzetleri bizi cezbetti. Özellikle küflü peyniri ürünlerinde kullanması damak tadımıza hitap ediyor. Bir Konya firmasıyla çalışmak bizim için daha iyi olacaktı bu yüzden Meram Çıtır Simit’i tercih ettik. Burası Meram Çıtır Simit’in örnek mağazası oldu. Bu dekorun uygulandığı ilk ve tek mağaza şuan burası. Bundan sonra bütün Meram Çıtır Simitlerde bu konsept uygulanacak. Biz insanlara iyi hizmet vermek istiyoruz ve iddialıyız” dedi. 

(Haber: Ebrar Küçükakın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.