Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkan Tutal'ı ziyaret etti.

Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkan Tutal'ı ziyaret etti.
Nalçacılılar tribün lideri İbrahim Apalı ve beraberindeki heyet, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı  ziyaret etti.

Seydişehir’de kurulan Nalçacılılar tribününe bağlı Nalçacılılar Seydişehir'e ve Konyasporlulara verdiği destekten dolayı Seydişehir'e gelen Konyasporlular Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Konya'dan Seydişehir'e teşekkür etmek için gelen Nalçacılılar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, Seydişehir'de spora verdikleri değeri vurguladı.

Seydişehir'e bağlı birçok mahallede sentetik çim saha yaptıklarını spora ve sporcuya verdikleri desteği anlatan Başkan Tutal;" Lisanslı sporcu sayımız bin 700'lere ulaştı, bu rakam biz göreve başladığımızda çok düşük seviyedeydi. Bireysel sporlarımızın yanı sıra, takım sporlarında da Profesyonel bir amatör iki takımımız bulunuyor. Voleybol takımımız, 1.ligde başarı ararken, Futbolda da Süper amatörde ve 1.amatör kümede iki takımımız bulunuyor. 

Sporcu yetiştirmek ne kadar önemliyse gençleri hayata hazırlamak onlara bir dayanak olmakta o kadar önemli burada sizlere büyük görev düşüyor. Sokaklarda çocuklarımızın kötü yollara sevk etmek isteyen onca kötü niyetli insan varken onların sizler gibi güvenilir kişilerin yanında olması, sporu sevmesi, sahada olmasa bile tribünden spora destek olması kısaca faydalı bir meşgale ile enerjisini atması desteklenmesi gereken bir konu.

Konyaspor'a ve sizlere başarılar diliyorum. Konyaspor Salzburg maçında bende tribündeydim maşallah bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji, bir ara maçı bıraktık sizi izledik. Konyaspor Lige belki kötü başladı ama yeni hocası ile başarıyı yakalamasını umuyorum dedi. ''

Nalçacılılar tribün lideri İbrahim Apalı ise; '' Bu yıl Nalçacılılar Tribünümüzde 11Bin kombine bileti satıl aldı. Seydişehir'de takımımıza destek olmak isteyen fakat maddi imkansızlıklar yüzünden, ya da gidiş dönüşte problem yaşayan, her hangi bir nedenle her maça  gelemeyen  her yaştan Konyaspor'a gönül vermiş renktaşlarımız vardı. Seydişehir Belediye Başkanımız Mehmet Tutal bey onlara otobüs vererek en büyük sıkıntılarının önünü açmış oldu. Nalçacılılar Seydişehir derneğimizin başkanlığına getirdiğimiz kardeşimiz Süleyman Sayan, sporu ve sporcuyu çok seven bir belediye başkanımız var bize her konuda yardımcı oluyor demişti. Bizde kendisiyle hem tanışmak hem de teşekkür etmek istedik. Gerçekten Seydişehir ayakta alkışlanacak bir belediye başkanına sahipmiş görmüş tanışmış olduk. Bizlere gösterdikleri misafir perverlikten ve yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederiz. '' dedi

 Nalçacılılar Seydişehir Başkanı Süleyman Sayan ise ; Bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı ilçe halkımız ve Konyaspor'a gönül vermiş herkes adına teşekkür ediyorum. Otobüs konusu gerçekten önemliydi, ne kadar teşekkür etsek az, başkanımızın kıymetini kesinlikle biliyoruz ve tekrar teşekkür ediyoruz dedi.

Program sonunda Nalçacılılar tribün lideri İbrahim Apalı Seydişehir Belediye Başkanının isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı kendisine hediye etti.

Ziyarete Nalçacılılar tribün lideri İbrahim Apalı, Nalçacılılar tribününde ilçelerden sorumlu başkan İsmail Bakır, Nalçacılılar Seydişehir grubu Başkanı Süleyman Sayan'ın yanı sıra Seydişehir Nalçacılılar grubundan taraftarlar katıldı. Ziyaret sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Haber: Süleyman Sayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.