Naomi Campbell Bodrum'da işletmeci olacak

Naomi Campbell Bodrum'da işletmeci olacak
Ünlü İngiliz model, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum'daki detoks merkezini satın almak istiyor...

Bodrum'u çok seven  Naomi Campbell, burada yatırım yapmak için kolları sıvadı. Campbell'ın bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum'daki detoks merkezini satın almak istediği, olumsuz yanıt alınca ortaklık için öneri sunduğu ve bu kapsamda önümüzdeki aylarda işletme sahibiyle görüşeceği bildirildi.

İngiliz, Alman, Japon ve Hollandalı iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin akın ettiği 'The Detoks Bay' adlı detoks merkezinin işletmecisi, Sedat Akdemir, Naomi Campbell ile Kate Moss'un birkaç kez merkezde kampa girdiğini belirterek şunları söyledi: "Tesisi çok beğendi. Hemen satın alabileceğini söyledi. Ancak ben burayı dünyada örneği olan birkaç sağlık merkezinden biri yapmak istediğim için kesinlikle satamayacağımı söyledim. Ortaklık teklif edince kabul ettim. Önümüzdeki birkaç ay içinde gelecek ve konuyu netleştireceğiz. Amacım burayı dünyaca ünlü isimlerin sağlıklarına kavuştuğu bir merkez haline getirmek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.