NAZAR BONCUĞU OLSUN

NAZAR BONCUĞU OLSUN
Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, eleme grubunda ilk yenilgisini Anadolu Efes Gelişim karşısında aldı. D Grubu’nun 4. maçında deplasmanda zorlu rakibiyle karşılaşan mavi-beyazlılar, maçı 77-66 kaybetti

Bölgesel Basketbol Ligi eleme grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, gruptaki 4. maçına çıktı. Deplasmanda Anadolu Efes Gelişim ile karşılaşan mavi-beyazlılar, istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlandı ve maçı 77-66 kaybetti. Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayamayan Selçuklu Belediyespor, rakibini kolay sayılarına engel olamadı. İstediği şutları da bulamayan ve maçı hareketlendiremeyen mavi-beyazlılar, maçı 77-66 kaybetti. Temsilcimiz bu mağlubiyetle gruptaki ilk yenilgisini almış oldu.

İLK YENİLGİ

Play-off için eleme gruplarında boy gösteren Selçuklu Belediyespor, mücadele ettiği D Grubuna galibiyetle başlamıştı. İlk maçında Sinop Yıldızları’nı 102-66 yenen temsilcimiz ardından İstanbulspor Gelişim’i 63-62 mağlup etmeyi başardı. Bir sonraki maçta Malatya ekibini 86-66 mağlup eden mavi-beyazlılar, büyük bir başarı elde etmişti. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan temsilcimiz, böylelikle ilk mağlubiyetini Anadolu Efes’ten almış oldu. 

BİR SONRAKİ RAKİP GAZİANTEP

Hedefini 2. Lig olarak belirleyen Selçuklu Belediyespor, grubunun 5. hafta maçında 10 Mart Cuma günü deplasmanda Gaziantep Belediye ile karşılaşacak. Şuana kadar 3 galibiyet, 1 mağlubiyet elde eden mavi-beyazlı ekip, bu maçı kazanarak rakibinin üstüne çıkmayı hedefliyor. Temsilcimiz zorlu mücadele için ara vermeden çalışmalarına başladı. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.