Nazar değdi: 66-69

Nazar değdi: 66-69
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 16. haftasında Balıkesir temsilcisi Bandırma Kırmızı’yı konuk etti. Ligde çıktığı son 2 maçtan galip ayrılan mavi-beyazlılar, rakibi karşısında maçı uzun süre önce götürmesine rağmen 66-69 mağlup oldu

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 16. haftasında Balıkesir temsilcisi Bandırma Kırmızı’yı konuk etti. Rakibi karşısında ilk 3 peridoyu önce kapatan mavi-beyazlılar, son periyotta bunu başaramadı ve maçtan 66-69 mağlup ayrılı.

İLK PERİYOTTA FARKI AÇTI

Selçuklu Belediyespor’da William Daniels, İzzet Türkyılmaz ve Bertan Baştan karşılaşmaya etkili başlayan isimler oldu. Oyuncular maçın ilk periyodunda attıkları sayılarla takımlarını bir anda farka taşıdı. Fakat ilk periyodun sonlarına doğru açılan konuk ekip, maça ortak oldu Selçuklu ekibini yakaladı. Maçın ilk periyodu Selçuklu ekibinin 25-18’lik üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ PERİYOT ÇETİN GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise çetin bir müsabaka oynandı. Selçuklu Belediyespor rakibi karşısında basit hatalar yapmaya başlarken, konuk Bandırma ise iyice güven kazandı. Maçın son dakikasına beraberlikle girilirken, Selçuklu ekibi son saniye basketiyle devre arasına 36-34’lük üstünlükle gitti.

ÜSTÜN BİTİRDİ AMA…

İlerleyen her periyotta daha da mücadeleci bir hale bürünen rakip Bandırma, Selçuklu Belediyespor karşısında temposunu arttırdı. Kırmızı-beyazlılar maçın üçüncü periyodunda skor öne geçme fırsatı yakalasa da bunu başaramadı. Maçın üçüncü periyodu 55-51’lik skorla yine ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

SON PERİYOTTA YIKILDI

Selçuklu Belediyespor, kendisini her geçen periyot daha da zorlayan rakibi karşısında son periyotta direnemedi. Mavi-beyazlılar peş peşe ataklar geliştirirken, bunları sayıyla sonuçlandırmayı başaramadı. Temsilcimiz karşılaşmadan 66-69 mağlup ayrıldı.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Selçuklu Belediyespor ile Bandırma Kırmızı arasında oynanan karşılaşmayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya da protokol tribününden maçı takip etti. Maçın ikinci yarısında Konya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş da protokol tribünündeki yerini aldı.

PİLEPİC KADRODA

Ligin 14. haftasında Konya’da oynanan TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıklarında sol başparmağından sakatlanan Selçuklu Belediyesporlu Fran Pilepic, Bandırma Kırmızı maçında kadroda yer aldı. Hırvat oyuncu karşılaşmada süre almadı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.