Nazilli sınavı

Nazilli sınavı
Playoff hattına girmek isteyen Anadolu Selçukspor, ligin 23. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar kendi evinde oynayacağı karşılaşmadan galip gelerek hedefine biraz daha yaklaşmak i

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 23. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ikinci devresinde 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar, Nazilli karşılaşmasını da kazanarak hedefine emin adımlarla yürümek istiyor. Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK ERDOĞAN’DA

Anadolu Selçukspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı, Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Mert Türk ve Gürcan Dönmez yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Deniz Kükrek üstlenecek.

ANADOLU PLAYOFF İSTİYOR

Sezona playoff hedefiyle başlayan Anadolu Selçukspor, ligin ilk devresinde amacının 9 puan gerisinde kalmıştı. Sezonun ikinci devresine de etkili başlayan ve ilk 5 haftada 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak maçtan da galip gelerek hedefine daha da yaklaşmak istiyor.

NAZİLLİ’NİN TEK HEDEFİ LİGDE KALMAK

Anadolu Selçukspor’un rakibi Nazilli Belediyespor ise, bu sezon sadece ligde kalmayı hedefliyor. Sezona istediği gibi başlayamayan Aydın temsilcisi, şu an küme hattında bulunuyor. Yarın oynanacak karşılaşma, Nazilli için de hayati bir öneme sahip.

CEZALILAR DÖNDÜ

Kart cezaları nedeniyle hafta içi deplasmanda oynanan Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyen Ahmet Önay ve Ali Yaşar, yarın oynanacak Nazilli maçında forma giyebilecek. Öte yandan rakip Nazilli’de de sakatlıkları bulunan Samet Bülbül ve Aykut Sevim bu maçta forma giyemeyecek. Nuh Aşkın’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.