N’diaye sevdası

N’diaye sevdası
Torku Konyaspor uzun süredir aradığı orta sahayı Belçika’da buldu

Mücahit Yaprakcı

Torku Konyaspor uzun süredir aradığı orta sahayı Belçika’da buldu. Belçika Pro Lig ekiplerinden SV Zulte Waregem forması giyen Mamoutou N'diaye ile anlaşan yönetim oyuncuyu Konya’ya getirdi. 25 yaşındaki Malili ön libero ile her konuda anlaşan yönetim yurt içi kampına kadar oyuncuyu kadroya katmak istiyor. 185 boyundaki N'diaye Zulte Waregem formasıyla çıktığı 57 maçta 2 gol attı 5 de asist yaptı. N'diaye Mali Milli Takımı'nın formasını da 4 kez giydi.

N'DIAYE OLMAYINCA MAHLANGU GELMİŞTİ

Öte yandan Mamoutou N'diaye  daha önce de yeşil-beyazlı ekibin gündemine girmişti. Devre arası transfer çalışmaları kapsamında N’diaye ile görüşen Torku Konyaspor yöneticileri Malili ön libero ile anlaşma sağlayamayarak rotayı May Mahlangu’ya yöneltmiş ve oyuncuyu Konyaspor’a kazandırmıştı. Ancak N’diaye sevdası bitmeyen yönetim, devre arasında gerçekleşmeyen transfer için yeniden harekete geçti ve Mamoutou N'diaye ile anlaştı. N’diaye’nin yapılacak sağlık kontrolünün ardından imza atması bekleniyor.

www.pusulahaber.com.tr 17 Ocak’ta N’diaye haberini böyle duyurmuştu. 

ndiaye.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.