Ne kazanıyor, ne kaybediyor

Ne kazanıyor, ne kaybediyor
Torku Konyaspor’un bugünkü rakibi Eskişehirspor dış sahada ilginç bir performansa imza attı

Torku Konyaspor’un bugünkü rakibi Eskişehirspor dış sahada ilginç bir performansa imza attı. Kırmızı-siyahlılar bugüne kadar oynadığı 9 deplasman maçında sadece 1 kez (Trabzonspor 4-1) kazanırken, 6 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda katı bir savunma anlayışı sergileyen Eskişehirspor dış sahada sadece Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa’ya mağlup oldu. Eskişehir temsilcisi deplasmanlarda 14 ol atarken kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

KARTAL EVİNDE UÇAMAZ OLDU

Torku Konyaspor ise bu sezon uzun süre evinde en iyi performans sergileyen takımlardan birisi olmasına rağmen son dönemde en güvendiği kalesinin de düşmesine engel olamadı.

9 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Torku Konyaspor iç sahada 11 gol atarken kalesinde ise aynı sayıda golü gördü. Son üç iç saha maçında sırasıyla Galatasaray’a 5-0, Beşiktaş’a 2-1 ve Bursaspor’a 3-2 yenilen temsilcimiz galibiyet özlemini bugün dindirmeyi hedefliyor. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.