Ne olursan ol BEDAVA GEL!

Ne olursan ol BEDAVA GEL!
Hz. Mevlana’nın huzuruna çıkmak artık ücretsiz olacak

SEÇiMLERDEN ÖNCE SİNYAL VERMİŞTİ
Davutoğlu, 19 Mart 2014’te Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in 10 yıllık çalışmalarını değerlendirerek yeni dönem projelerini açıkladığı bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, manevi makamların ve oradan alınacak feyizlerin önemine dikkat çekerek, “insan sevdiğini ziyaret ederken para mı öder?” serzenişinde bulunmuştu. O gün ücret uygulamasının kaldırılacağına dair sinyal veren Davutoğlu, dün müjdeyi Nevşehir’de verdi. 


TÜRBEYE GİRİŞTE PARA ALINMAYACAK
4. Hacıbektaş Aşure Günü etkinliğine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Buradan müjdeyi veriyorum. Bundan sonra Hacı Bektaş-ı Veli ve Mevlana türbesine girişte para alınmayacak. O makamlara girenler dünyevi bir şey düşünmeden dualarını edip çıkacak” dedi. Başbakan’ın bu müjdesinin ardından türbelerde gerekli düzenleme çalışmaları başlarken, ücretsiz ziyaretçi uygulamasının önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.