Ne yapacağımı bilmiyorum

Ne yapacağımı bilmiyorum
Konyaspor’un bedelsiz olarak Eskişehirspor’a kiraladığı, fakat Eskişehir’in lisans sorunu nedeniyle boşta kalan golcü oyuncu Erdon Daci, zaruri olarak ülkesine döndü. Daci, transfer süreci ve şu anki durumuyla ilgili olarak, “Bunca şey hiç beklemiyordum.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, bedelsiz olarak 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’a kiralık olarak gönderdiği Erdon Daci, kulübün lisans çıkarma sorununun ardından boşta kaldı. Ülkesi Makedonya’ya dönen 20 yaşındaki golcü futbolcu, şu an nasıl bir yol izleyeceği konusunda büyük kararsızlık yaşıyor.

‘GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM’

Geçtiğimiz sezonu Konyaspor U21 takımında tamamlayan Erdon Daci, “Bu yaşananları hiç beklemiyordum. İyi sezon geçirdiğimi düşünüyorum. İlk olarak Konyaspor A takımında istenmedim. Daha sonra da Eskişehirspor’a kiralandım. Ama lisans sorunu nedeniyle ülkeme dönmek zorunda kaldım. Gerçekten çok kötü durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.

‘BİREYSEL ÇALIŞIYORUM AMA NEREYE KADAR’

Ülkesinde bireysel antrenmanlarını aksatmadığını ifade eden Daci, “Şu an boştayım. Bireysel olarak antrenmanlarıma devam ediyorum. Ama bu da bir yere kadar. Çünkü takımla çalışmak ve bireysel çalışmak arasında çok fark var. İnşallah bunu da en az hasarla atlatmayı düşünüyorum” diye konuştu.

ERDON DACİ KİMDİR?

Erdon Daci, 4 Temmuz 1998’de Makedonya’nın Üsküp şehrinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Vardar takımında başlayan Daci, tüm yaş kategorilerinde forma giydi. 2 sezon önce Vardar ile profesyonel olan 20 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Konyaspor’a transfer olmuştu. İmoh Ezekiel, Patrik Friday Eze gibi oyuncuların varlığı nedeniyle yüzüne dahi bakılmayan Daci, U21 takımının yolunu tutmuş, sakatlanmasına rağmen 20 maçta 10 gol atmayı başarmıştı. Erdon Daci, attığı gollerden çok oyun stili ve bitirici özelliğiyle ön plana çıkmıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.