Nebahat Karyağdı, "Yılın Genç Sanatçısı Ödülü"nü aldı

Nebahat Karyağdı, "Yılın Genç Sanatçısı Ödülü"nü aldı
İSTANBUL (AA) - 1. Uluslararası Selanik Contemporary Sanat Festivali ve Sempozyumu "Made by Artist 2016" kapsamında verilen "Yılın Genç Sanatçısı Ödülü"ne...

İSTANBUL (AA) - 1. Uluslararası Selanik Contemporary Sanat Festivali ve Sempozyumu "Made by Artist 2016" kapsamında verilen "Yılın Genç Sanatçısı Ödülü"ne ressam Nebahat Karyağdı layık görüldü.

Karyağdı, ödülünü Sempozyum Onur Başkan'ı Prof. Dr. Kemal İskender'in elinden aldı.

Yunanistan'ın Selanik şehrinde, Selanik Belediyesi katkılarıyla ve Pinelo Gallery'nin desteğiyle gerçekleşen festival kapsamında workshop, sergiler, sempozyumlar ve farklı disiplinleri konu alan sanat etkinlikleri düzenlendi.

Festivalin ilk gününde gerçekleştirilen ödül töreninde UPSD ve UNESCO Resmi Partneri IAA/AIAP Uluslararası Sanat Örgütleri Dünya Başkanı Bedri Baykam "Festival Onur Sanatçısı" ödülünü alırken, Prof. Dr. Kemal İskender ise "Sempozyum Onur Başkanı" ödülüne layık görüldü.

Festival kapsamında Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan ve Macaristan'dan akademisyenlerle Türk ve Yunan sanatçılar resim, fotoğraf ve heykel sergisi açtı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.