"Necip Fazıl Ödülleri 2017" Sahiplerini Bulacak

"Necip Fazıl Ödülleri 2017" Sahiplerini Bulacak
Ödüller, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, 15 Aralık'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda verilecek

İSTANBUL (AA) - Şair, yazar, fikir, sanat ve aksiyon adamı Necip Fazıl Kısakürek'in manevi ve kültürel mirasını yaşatmak amacıyla Star Gazetesi tarafından verilen "Necip Fazıl Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

Ödüller, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, 15 Aralık'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda verilecek.

Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, isimleri daha önce açıklanan Ahmet Murat, Necip Tosun, Betül Nurata, Emre Ergin, N. Ahmet Özalp, Prof. Dr. Teoman Duralı ve Bosnalı şair Cemalettin Latiç ödül alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenen gecede, Necip Fazıl'ın özel fotoğraflarının bulunduğu ve hayatının geçtiği önemli yerlerin anlatıldığı özel bir sergi de sanatseverlerle buluşacak.

Edebiyat, kültür-sanat, medya, iş, akademi dünyasıyla, sivil toplum kuruluşları ve devlet protokolünden seçkin isimlerinin katılımının beklendiği "Necip Fazıl Ödülleri 2017" programı 19.00'da başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.