Necmettin Erbakan Üniversitesinde sürpriz değişiklik

Necmettin Erbakan Üniversitesinde sürpriz değişiklik
Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada 1 Ocak 2019 itibariyle kurumsal kimliğe uygun olarak üniversitenin alan adlarında değişikliğe gidiliyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada 1 Ocak 2019 itibariyle kurumsal kimliğe uygun olarak üniversitenin alan adlarında değişikliğe gidiliyor Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Üniversitemizin alan adı 01.01.2019 tarihi itibariyle http://erbakan.edu.tr  olarak değiştirilecektir. Kurumsal kimliğimize de uygun bu değişikliğin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuya ilişkin üniversitenin açıklaması şöyle. "2010 yılından beri alan adı olarak konya.edu.tr kullanan üniversitemiz, 01.01.2019 tarihi itibariyle üniversite yönetiminin aldığı karar doğrultusunda erbakan.edu.tr alan adını kullanmaya başlayacaktır. Üniversite web sayfamıza 01.01.2019 tarihinden itibaren erbakan.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

Ayrıca Üniversitemizin yeni alan adına geçişi dolayısıyla kullanılmakta olan eposta hesaplarının uzantısı da konya.edu.tr yerine erbakan.edu.tr olarak değiştirilecektir. 30.04.2019 tarihine kadar konya.edu.tr uzantılı eposta hesaplarına gelen epostalar erbakan.edu.tr hesaplarınıza otomatik olarak aktarılacaktır. Sözkonusu tarihe kadar kullanmış olduğunuz eposta hesabınızdaki bu değişikliğin ilgili taraflara(konya.edu.tr hesabınızı paylaştığınız kurum, organizasyon v.b.) bildirilmesi gerekmektedir.

Değişiklik sonucunda mevcut eposta şifreleri kullanılacak olup eski ve yeni erişim adresleri ile örnek eposta hesabı aşağıda belirtildiği gibidir.

 

Eski erişim adresi                                                            Yeni erişim adresi

http://eposta.konya.edu.tr                                       http://eposta.erbakan.edu.tr

 

Eski eposta hesabı                                                         Yeni eposta hesabı

[email protected]                                                          [email protected]

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.