Neden olmasın?

Neden olmasın?
Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki son maçına bu gece çıkacak. Yeşil-beyazlılar Portekiz deplasmanında Vitoria Guimaraes’e konuk olacak. Dom Afonso Henriques Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma Türkiye saati ile 23.05’te başlayacak

Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki 6. hafta maçına bu gece çıkacak. Gruptan çıkma adına matematiksel olarak şansını devam ettiren yeşil-beyazlılar, Guimaraes karşısında galip gelerek Marsilya’nın yenilmesini bekleyecek.

KRİTİK MAÇA ALMAN HAKEM

Uluslararası Futbol Federasyonu (FIFA), Vitoria Guimaraes ile Konyaspor arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi I Grubu karşılaşmasında Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert’in düdük çalacağını açıkladı. Siebert’in yardımcıları ise yine aynı federasyondan Holger Henschel ve Rafael Foltyn olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Guido Kleve. Maçta Sascha Stegemann ve Benjamin Brand de ilave yardımcı hakemler olarak görev yapacak.

KAZANMAK İÇİN ÇALIŞTILAR

Tarihinde 2. kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Konyaspor, gruptan çıkmaya ilk kez bu kadar çok yaklaştı. Yeşil-beyazlılar iç sahada 1-1’lik Marsilya beraberliğiyle bir üst turu zora soksa da matematiksel olarak şansını halen devam ettiriyor. Anadolu Kartalı, bu gece oynanacak maçı kazanarak gruptan çıkmak için Marsilya’nın yenilmesini bekleyecek.

HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE

Gerek maddi sıkıntıları aşmak gerekse prestij yükseltmek isteyen Konyaspor, Vitoria Guimaraes maçında tüm hesaplarını 3 puan üzerine kurdu. Yeşil-beyazlılar kendi evinde zor yenilen Portekiz ekibi karşısında tüm şartları zorlamayı planlıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.