Neden Yalnızca Ps4 ve Pc?

Neden Yalnızca Ps4 ve Pc?
Microsoft'tan, Street Fighter 5'in Xbox'lara gelmeyecek olmasına kızan kullanıcılarına özel bildiri

Bir zaman önce , yakın dönemde çıkacak olan Street Fighter V oyununun PC ve Sony'nin Playstation 4'üne özel olacağı duyuruldu. Bu duyurunun peşinden ise birden fazla Xbox kullanıcısı bu oyunu oynayamayacaklarından binaen Microsoft'a karşı sinirli bir tutum göstermişlerdi. Xbox'ın başında mevcut bulunan Phil Spencer da artık bu konu hakkındaki hislerini bildiri icabı duymuş olacak ki, Twitter'dan duruma açıklık getirmeye çalıştı.

Pek çok fazla kullanıcının tweet'lerine yanıt veren Phil Spencer, Microsoft kullanıcılarının durumdan keyifsiz olduklarını bildiklerini söyleyerek, aynı dönemde bariz olan bir gerçeği ifade etti : "İş anlaşmaları her vakit gerçekleşiyor. Ama bunların hepsini biz yapamayız."

Mümkün olan her "özel ürün" teklifinin peşinde koşmak tabii ki mantığa uygun bir iş yönetim şekli değil ve Microsoft, kaynaklarını daha çok dönüş alacaklarını bildikleri yerlere odaklamak mecburiyetinde . Bu duruma işaret eden Spencer, gönderdiği bir başka tweet cevabında ise "birinci parti" bir ürüne odaklanmayı tercih ettiklerini ortaya koyarak , "Killer Instict"e açık bir göndermede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.