Nedim Şener, İmamoğlu'na Yunan gazetesinin "Pontuslu" manşetiyle yanıt verdi

Nedim Şener, İmamoğlu'na Yunan gazetesinin "Pontuslu" manşetiyle yanıt verdi
Gazeteci Nedim Şener, kendisine meczup diyen İmamoğlu'na Yunan gazetesinin "Pontuslu" manşetiyle yanıt verdi

Gazeteci Nedim Şener, TV100’de Başak Şengül ile Doğru Yorum programında CHP’nin kent uzlaşısı adı altında DEM’le yaptığı işbirliğine dikkat çekmişti. Şener devamında İBB yönetiminin Ayasofya’ya temizlik ve güvenlik hizmeti vermediğini, İBB BAşkanı Ekram İmamoğlu'nun da Ayasofya'ya gitmediğini söylemişti.

İMAMOĞLU, "MECZUP" DEDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan gazeteci Nedim Şener'in "Ayasofya" ile ilgili sözlerine, "Cahilliğinden değil, kötü bir insan olduğu için, meczup olduğu için Ayasofya yalanını ortaya atıyor" şeklinde cevap verdi. İmamoğlu, "Yani memleketini onlar seviyor. Bayrağını onlar seviyor. Bu toprakları onlar seviyor. Ben size bir şey söyleyeyim mi? Onların bu sevgileri seçimden seçime aklına geliyor. Bizim ise memleket sevgimiz, millet sevgimiz, bayrak sevgimiz her zaman var. Çıkmış bir meczup dün akşam televizyonun birinde, ‘Efendim İmamoğlu bir tek Ayasofya Camii'ne temizlik ve güvenlik hizmeti vermiyor’ diyor. Çünkü neymiş efendim? Ben, cami olmasından ötürü acı çekiyormuşum" ifadelerini kullandı.

"Bak; kimse suçlu değil. Ayasofya için ise böyle bir talep gelmedi" diyen İmamoğlu, şunları ifade etti: "Hatta arkadaşların duyarlı davranmışlar, şifahen Vakıflar’a telefon açıp sormuşlar ve demişler ki, ‘İhtiyaç varsa, burayı da biz gündemimize alalım.’ Onlar ‘Gerek yok. Biz çözüyoruz’ demişler. Konu bu kadar basit. Ayasofya'nın sorumluluğu üzerinde olan iki kurumdan talep gelmezse, benim o hizmetleri verme hakkım yok. O kapıdan içeri giremiyoruz. Düşünsenize; ‘Ekrem İmamoğlu bir açılışa davet edildi mi edilmedi mi’yi bile tartışan bu insanların… Yani bir insanın, bir belediye başkanının, bir açılışa davet edilmesi kadar doğal bir şey olabilir mi? Ortada bir davetiye var. Davetiye dönmüş ateş mektubuna. Herkes de kaçıyor ondan. Herkes kaçıyor. Tamam, orası elini yakar yani; cısss! Allah muhafaza bunlardan. Allah korusun. Onun için bu tür insanlar, ne yazık ki meczup insanlar, ahlaksızlığı huy edilmiş insanlar. Bunları hep Allah'ıma havale ediyorum. Yaradan'ıma havale ediyorum."

NEDİM ŞENER'DEN SERT YANIT: MECZUP SÖZLERİNİ ONA İADE EDİYORUM

Nedim Şener, İmamoğlu'nun kendisine yönelik sözleri hakkında açıklama yaptı. "Davetiye yalanı elinde patlayan İmamoğlu, terbiyesizleşmiş" diyen Şener, şunları söyledi:

"Saraçhane beslemeleri, BOT hesaplar, Murat’ın trıll ordusu, renklendirilmiş FETÖ’cü hesaplar derken şimdi FETÖ’cü BOLD medya ile astronotumuz Alper Gezeravcı’ya kumpas kuran FETÖ’cülerden Dr. Cemil Celik de gelince fotoğraf tamamlanmış O zaman hepsine gelsin; Davetiye yalanı elinde patlayan İmamoğlu, terbiyesizleşmiş!!! Devletin valisine “it”, YSK üyelerine “Ahmak”diyen İmamoğlu’nun seviyesine inmeden cevap vereyim…. Yunanistan’da “Ayasofya’nın ibadete açılması gibi bir ihtiyaç yok" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ibadete açıldıktan bu yana 3.5 yıldır Ayasofya’ya neden gitmediğine cevap vermek yerine terbiyesizleşmiş. İBB Başkanı olarak 3,5 yıldır Ayasofya’ya neden gitmediğini ve sadece Ayasofya’nın temizlik ve bakımını neden Fatih Belediyesi’ne bıraktığını açıklayacağına ahlaksızca hakaret etmiş. Meczup sözlerini ona iade ediyorum. Ekrem İmamoğlu."

ghvplhrxmaatf0v-1.jpg

ghvplhsx0aaucea-1.jpg

untitled-1.jpg

"PONTUSLU" MANŞETİYLE CEVAP

Öte yandan İmamoğlu yanlıları ile FETÖ'cülerin sosyal medyada adeta saldırı başlattığı Nedim Şener, Yuınan Gazetesinin İmamoğlu manşetini ve araştırmacı Paul Antonopoulos'un tweetini paylaştı.

ghvjabdw4aa3zoe.jpg

"AYASOFYA'YA GİTSEYDİ YUNAN BASINI KIZARDI!"

Şener, "Yunanlarla yaptığı toplantıda “Ayasofya’nın ibadete açılması gibi bir ihtiyaç yok" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina’da yaptığı gibi hiç olmazsa “turist olarak” 3.5 yıldır ibadete açık olan Ayasofya Camii’ni ziyaret etseydi; “Pontuslu” diye manşet atan Yunan basını kızardı herhalde!" ifadelerini kullandı.

ghvjabcwyaagulv.jpg

SEÇİMİ KAZANINCA YUNAN BASINI ADETA BAYRAME TMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu İBB seçimlerini kazandığında Yunan basınında “İstanbul'u Pontuslu kazandı”, "Pontus kökenli bir Rum" olarak tanıttı ve "İstanbul'u fetheden Yunan" başlıkları atılmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.