Nedim Şener'den Ekrem İmamoğlu yazısı: "Kimi nasıl satın alacağını biliyor!"

Nedim Şener'den Ekrem İmamoğlu yazısı: "Kimi nasıl satın alacağını biliyor!"
Gazeteci Nedim Şener, "Ekrem İmamoğlu kimi nasıl satın alacağını biliyor" dedi.

Gazeteci Nedim Şener, "Ekrem İmamoğlu kimi nasıl satın alacağını biliyor" dedi.

“EN TEHLİKELİSİ” EKREM İMAMOĞLU

Hürriyet'teki köşesinde; "Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu için FETÖ ilgili politika ve PKK/HDP ile ilişkisi için “tehlikeli” ama Ekrem İmamoğlu için “daha tehlikeli” diyordum. Araya CHP Kurultayı ve Özgür Özel girdi. Bundan sonra sıralamayı şöyle yaptım: Kılıçdaroğlu izlediği siyasetle “tehlikeli”,Özgür Özel aynı siyaseti ilkesizce yaptığı için “daha tehlikeli” ama “en tehlikelisi” Ekrem İmamoğlu” sözlerini hatırlatan Gazeteci Nedim Şener, buna gerekçe olarak, "Çünkü Ekrem İmamoğlu tehlikeli ve ilkesiz siyaset yanında paranın gücünü bilen bir siyasetçi. İlkesiz ve paranın gücünü bilen tehlikeli siyasetiyle ne zaman patlayacağı belli olmayan bomba gibi, sadece kendisine değil etrafına da büyük zarar veriyor." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NUN ALTINI BOŞALTTI

Çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Şener şöyle devam etti:

Paranın gücünü iyi bilen, ekonomi diliyle söylemek gerekirse ‘satın alma gücü en yüksek siyasetçi’ İmamoğlu’nun, Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’den farkını şöyle anlatayım:

-Kimi satın alabileceğini

-Nasıl satın alabileceğini

-Kaça satın alabileceğini biliyor.

Ekrem İmamoğlu, gücünü Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlığı’ndan indirilmesi sürecinde gösterdi. Kılıçdaroğlu’na en yakın isimleri gizli Zoom toplantısında bir araya getirdi. Onların arasından biri olan ve Manisa’da, mahallesinde delege bile seçilemeyen Kılıçdaroğlu’nun 13 seçim başarısızlığının arkasındaki isimlerden Özgür Özel’i verdiği destekle CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturtmayı başardı.

Hepsi bir buçuk ay içinde oldu, herkes CHP’deki gerçek patronun İmamoğlu olduğunu anladı. İmamoğlu’nun yanında el pençe durmaktan, başını sallamaktan ve genel başkan rolü oynamaktan başka bir şey yapmayan Özgür Özel’in, İYİ Parti ile işbirliği girişiminden sonuç alamadığını görünce yine devreye girdiği görülüyor.

AKŞENER’İN ALTINI BOŞALTIYOR

Böylece, İYİ Parti Genel İdare Kurulu kararının aksine CHP ile işbirliğini savunan İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ve adamlarıyla nasıl bir ilişkisi olduğu da ortaya çıktı. Parti üyeliğinden istifa eden İbrahim Özkan, İBB Meclisi’ndeki İYİ Partili üyelerin oylarıyla yeniden grup başkanı seçildi. Bu durum kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti temsilcileriyle Ekrem İmamoğlu’nun onlarla kurduğu ilişkinin gücünü de gösteriyor."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.